Plaats voor een sopraan en een tenor

Gepubliceerd op 29 augustus 2023 om 18:37

Door vertrek van enkele leden heeft het Woerdens Kamerkoor plaats voor een sopraan en een tenor. Van de nieuwe leden wordt ruime koorervaring en bovengemiddelde studievaardigheid gevraagd.

Repertoire

Het Woerdens Kamerkoor zingt geestelijke en wereldlijke werken vanaf de renaissance tot heden. Het repertoire is vaak opgebouwd rondom een thema. Concertthema's waren bijvoorbeeld ‘Primavera en Espa┼ła’ en ‘Fly me to the moon’, waarin we respectievelijk Spaanse liederen en koormuziek van Amerikaanse componisten ten gehore brachten.  

Het Woerdens Kamerkoor verzorgt minimaal twee keer per jaar in Woerden een concert met a cappella werken of werken met begeleiding door piano of klein ensemble, die indien mogelijk ook elders worden uitgevoerd.

Om het jaar wordt een groot werk gepland met medewerking van professionele solisten en orkest. Voorbeelden hiervan zijn The Messiah van G.F. Händel en het Requiem van W.A. Mozart dat vorig najaar met groot succes is uitgevoerd in de Petruskerk.

Ook werkt het Woerdens Kamerkoor graag mee aan evenementen, zoals Monumentendag, de Kerstmarkt en Nachtcultuur Woerden.

Spreekt het repertoire u aan kom dan eens luisteren en meezingen op een van onze repetities. We repeteren op maandagavond van 20.00 – 22.00 uur in de Maranathakerk, Molenvlietbaan 10 te Woerden. Wilt u zich vooraf wel even aanmelden bij onze secretaris Ria van Vlaardingen (email: info@woerdenskamerkoor.nl).

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.